Irka Cafe-blog

Mama receptjei 3.

Birsalmasajt, Puncsok, Lekvárok, Gyümölcsmártások, Nyúl vadasan, Fácán sütve, Becsinált leves nyúlból.  Jó étvágyat 🙂

 

Egy-két hónap és itt a birsalma szezon. Lányok hajrá, elő az ezüstkanalakkal. Ez nem hülyeség, és nem flancolás ugyanis az ezüst baktériumölő hatású. Amennyiben, nincs ezüstkanál, meg a szőrszita 🙂  jó a műanyagkanál és a műanyagszita is  Egy a lényeg ne legyen hagyományos fémkanál,  fémedény, fémszita. Szóval mindent úgy kell csinálni, mint a gyógyteáknál. Lehetőleg fémfelületeket ne használjunk. Zománcozott lehet, vagy kerámiabevonatos . A mama szokott a birsalmasajtba diót is tenni.  Tök finom volt.  Nálunk sosem állt el évekig. Jó esetben két hétig.  Most már, hogy van lekvár, a végére betettem egy nyulat vadasan.  Jó étvágyat. 🙂

 

Mama receptek004 Mama receptek005 Mama receptek006

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!