Birsalmasajt, Puncsok, Lekvárok, Gyümölcsmártások, Nyúl vadasan, Fácán sütve, Becsinált leves nyúlból. Jó étvágyat 🙂
Egy-két hónap és itt a birsalma szezon. Lányok hajrá, elő az ezüstkanalakkal. Ez nem hülyeség, és nem flancolás ugyanis az ezüst baktériumölő hatású. Amennyiben, nincs ezüstkanál, meg a szőrszita 🙂 jó a műanyagkanál és a műanyagszita is Egy a lényeg ne legyen hagyományos fémkanál, fémedény, fémszita. Szóval mindent úgy kell csinálni, mint a gyógyteáknál. Lehetőleg fémfelületeket ne használjunk. Zománcozott lehet, vagy kerámiabevonatos . A mama szokott a birsalmasajtba diót is tenni. Tök finom volt. Nálunk sosem állt el évekig. Jó esetben két hétig. Most már, hogy van lekvár, a végére betettem egy nyulat vadasan. Jó étvágyat. 🙂
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: