Irkafirka Cafeblog

Helló Világ!

Nehrer György 2

Impresszum:

Talán kezdjük ezzel. Manapság sokan úgy gondolják, hogy ami közzé van téve az közös, és szabadon másolható, felhasználható, beilleszthető más dokumentumba. Nos, NEM!  A művek írásbeli engedély nélküli felhasználását a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 36. § (2) alapján  megtiltom. Azok az írásaim, amiket ide feltöltök, szabadon olvashatók, megoszthatók bármely közösségi oldalon, ezt meg is köszönöm. Viszont egyebekben a fentiek érvényesek. 

 

Üdvözlök minden kedves olvasót a most induló Cafeblog lapomon. Sokat töprengtem azon, hogy indítsak-e blogot? Lesz-e érdeklődés iránta? Aztán úgy döntöttem, hogy nincs veszítenivalóm, hiszen majd kiderül. Elsőként: könyvként is megjelent írásaimból tennék közzé néhányat. Majd a későbbiekben újakat is megosztok. Remélem azok sem sértődnek meg, akik megvásárolták a könyvet.

Az írás nem bevételi forrás számomra, hanem inkább karitatív tevékenység, ami nekem kerül pénzembe. Azért nem lenne baj, ha legalább annyit keresnék vele, amennyibe a következő könyvem kiadása kerül. 

 

 
Iratkozzál fel a blogomra,  akkor mindig a legfrissebb tartalmakat láthatod! 
Köszönöm a figyelmet! 
Nehrer György
Ha tetszett amit láttál, vagy olvastál, nem ellenzem, ha megosztod! 
 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!